DOBRO DOSLI

DOBRO DOŠLI Tema ovog meseca je masturbacija i sve o njoj. Saznajte sve prednosti ili mane o masturbaciji. Kada početi i koliko masturbirati. I da li je velicina penisa stvarno bitna. Koje lazi vam izgovara partner ili osoba na upoznavanju? Gay klubovi i diskoteke. Koji gay film ili knjigu preporučujem? Statistike i ankete.Spisak naj top gay filmova. Uživajte u lepo odabranim fotografijama. Pratite i drugi srodni BLOG označen ovde. http://jrotring.wix.com/dzonidzedaj ILI na http://dzonidzedaj.weebly.com/a SLIKE FRAJERA na http://www.flickr.com/photos/114201882@N04/

Vidi zanimljive tekstove na jrotring.wixsite.com/gaytekstovi

Vidi slike frajera na https://www.flickr.com/photos/114201882@N04/

Gej vesti NA na http://jrotring.wix.com/vesti

недеља, 28. октобар 2012.

GAY TEME U REKLAMAMA

GAY TEME U REKLAMAMA


Bio je veliki šok kada se na TV pojavila reklama sa sledećom situacijom: mladić se sudari sa zgodnom devojkom , njoj ispadne kesa puna namirnica na pod, a on kao pravi joj pomogne. Kako se sagne do nje primeti njen novi parfem i pohvali je što je devojku odusevilo.
Svi će pomisliti da se situacija završila romantičnopm idilom sve do trenutka kad u zadnjem kadru vidimo tog istog tipa kako se držeći za ruku sa svojim dečkom odlazi.

Pogledajte najbolje gej reklame Video (Izvor Blic).

Tematske reklame sa gejevima i lezbejkama još uvek predstavljaju novinu u marketingu, ali čak i kada se se dogodi da budu deo nekog reklamnog bloka najčešće izgledaju komično.
Jedan od najboljih načina za promovisanje LGBT populacije su digitalni oglasi, ali ma koliko bili osporavani ne može da se porekne da nisu duhoviti. Takve reklame najčešće izazivaju različite reakcije.


Na primer, reklama za avio kompaniju “Virgin Atlantic” je veoma smešna, za neke je seksi reklama za “Jawbone Bluetooth”, a za mnoge besmislena ona za sok oranžinu.


Nesumljivo, ima i onih koje nikako nisu prihvatljive i koje su izazvale burne reakcije.


Tako je reklama za oranžinu koja se kratko vrtela, bila zabranjena u Francuskoj odmah po emitovanju 2010. godine, dok veoma interesantna gej reklama za čips doritos koja je ušla u najuži izbor na takmičenju “Crash The Superbowl” nikada nije prikazana.


Reklama za restoran “Mc Donald's” u koji je otac izašao sa sinom na ručak ne znajući da je gej uzburkala je javnost.

Pogledajte duhovite reklame za čips

Smešna reklama za avio kompaniju, dokaz da čak ni dobri glumci još uvek ne mogu da nam dočaraju pravu ljubav pripadnika LGBT populacije.

Besmislena reklama za sok oranžinu nije doživela očekvani uspeh u Francuskoj

Čak je i za iPhone snimljena reklama sa gej tematikom

Ne izostaju ni Nissan ni Renno ni Pepsi sa takvim reklamama.

Na ovim prostorim i ovom delu balkana uzburkanost je izazvala vest, a povodom izrađene gay reklame:

Prete glumcu iz crnogorske gej reklame



Glumac Todor Vujošević koji se pojavljuje u reklami za prava LGBT populacije u kojoj se strasno ljubi sa kolegom, pored burnih komentara dobio je i preteću poruku.
Kako prenose crnogorski mediji, glumac koji se strastveno ljudi sa kolegom u najnovijoj reklami za gej prava pod sloganom "U redu je biti drugačiji, i mi smo deo ekipe" dobio je preteću poruku koju je prijavio policiji.
''Todor je juče tokom dana dobio neku poruku preteće sadržine koja je bila vrlo uznemirujuća, a koja je prosleđena policiji. Ono što me najviše zabrinjava je to što mislim da je ovo tek početak", izjavio je reditelj spota Danilo Marunović.
Neki građani misle da su i glumci iz reklame zapravo pripadnici gej populacije, ali Marunović sve uverava da je poljubac na ekranu zapravo odlična gluma i dokaz hrabrosti dva momka.
"Niko od učesnika, od glumaca u spotu nije gej, već su to gradski momci koji su odlučili da podrže jednu priču o ljudskim pravima. Mislim da je to krajnje plemenito, a da li jedan poljubac može nekom da da povoda da misli da je homoseksualac, odgovor je: može, ali to prosto nije tačno", dodao je reditelj spota.

Svakako nismo još dostigli nivo koji je potreban da bi se normalno osvrtali na sve ovo taman i kada su reklame u pitanju.

Нема коментара:

Постави коментар