DOBRO DOSLI

DOBRO DOŠLI Tema ovog meseca je masturbacija i sve o njoj. Saznajte sve prednosti ili mane o masturbaciji. Kada početi i koliko masturbirati. I da li je velicina penisa stvarno bitna. Koje lazi vam izgovara partner ili osoba na upoznavanju? Gay klubovi i diskoteke. Koji gay film ili knjigu preporučujem? Statistike i ankete.Spisak naj top gay filmova. Uživajte u lepo odabranim fotografijama. Pratite i drugi srodni BLOG označen ovde. http://jrotring.wix.com/dzonidzedaj ILI na http://dzonidzedaj.weebly.com/a SLIKE FRAJERA na http://www.flickr.com/photos/114201882@N04/

Vidi zanimljive tekstove na jrotring.wixsite.com/gaytekstovi

Vidi slike frajera na https://www.flickr.com/photos/114201882@N04/

Gej vesti NA na http://jrotring.wix.com/vesti

недеља, 21. октобар 2012.

Masturbacija - Kada poceti i koliko puta masturbirati

Sve o masturbaciji, kada poceti i koliko puta masturbirati?

Koliko puta je normalno masturbirati

Masturbacija ili u zargonu drkanje

Muškarci vole drkanje od početka vremena, a mnogi su osmislili neke strategije za poboljšanje iskustva.Bez rasprave osnove i najkorišćenije tehnike drkanja su- stisak cele šake i stiskom palca i kažiprsta,nema sumnje da su svi dobro upoznati sa ovim tehnikama- pa je bolje zaviriti u malo više "napredne" tehnike masturbacije.

Treba napomenuti da je mnogim ljudima uglavnom lakše, brže i učinkovitije drkati umesto da iskoriste vreme i trud kako bi poboljšali seksualne odnose sa svojim ljubavnikom. Drkanje, ne sme zameniti zdrav seksualni život s partnerom - oženjeni muškarci koji drkaju će izgubiti na intimnosti i bliskosti sa svojim partnerom,dakle bolje je uložiti trud i bićete nagradjeni za obostrano koristan odnos.

Istraživanja pokazuju da,hemijski (hormonski)gledano,drkanje je 400 puta manje učinkovito u zadovoljavanju svih seksualnih apetita od seksa s partnerom. Ipak, drkanje je svakako omiljena i ugodna zabava i muškaraca i žena podjednako,pa je odličan način da uživate i naučite nešto o sebi i svom telu.

KOLIKO SE NORMALNO MASTURBIRA


Ne postoji "normalna" učestalost masturbacije.Ne može da "nestane" sperme jer je organizam stalno proizvodi, tako da možete da masturbirate onoliko često koliko želite.Najgora stvar koja može da se desi je da penis može malo da boli ako baš preterate (sa bilo kojim mišićem vašeg tela koji mnogo koristite ista stvar će se desiti!ako uradite sto sklekova ruke će vas malo boleti).U bilo kojoj uzrasnoj grupi zdravih muškaraca na primer u srednjo-školskoj ili fakultetskoj uzrasnoj grupi momaka, neki masturbiraju nekoliko puta dnevno, neki jednom dnevno, a neki samo jednom ili dva puta u nedelju dana ili čak i manje.Tu je i malo onih koji nikada ne drkaju - bilo zato što nemaju potrebu, ili zato što su iz bilo kog razloga pronašli način (i razlog) da se odupru nagonu. Ali za mladog čoveka će biti veoma teško da se odupre seksualnom nagonu i da ne drka,a za to ne postoji nijedan razlog jer drkanje nije štetno.
Koliko često treba masturbirati i koliko puta je zdravo?
Odgovor je onoliko puta koliko vas vaš nagon tera na to ,netreba se odupirati,u nekim periodima i danima to može biti jako izraženo a u drugim možete potpuno izgubiti želju,to je sve normalno.

Sa koliko godina početi drkati ?

Sa koliko godina prvi put masturbirati ?

Ako možete pročitati ovo,onda ste dovoljno stari da masturbirate? Možete, međutim, biti premladi da ejakulirate.Većina dečaka počinje ejakulaciju sperme kad su u dobu između 12 i 15 godina, iako neki (mali procenat njih) počinju ejakulirati u kasnije ili ranije.Naravno slobodno možete masturbirati, pa čak i imati orgazam pre nego što ste dovoljno stari da ejakulirate. Međutim, za većinu muškaraca, najbolji orgazmi su oni koje prati ejakulacija i to sa povećom količinom sperme.U stvari, neki ljudi vole "sačuvati se" od masturbiranja za neko vreme, tako da mogu imati extra-dobar orgazam sa većom količinom semena jer sa veoma čestim masturbiranjem može se jako smanjiti količina sperme.


1 коментар:

  1. OPETMISEDIGO sa gay serbie je dao dobar komendar:
    Pa ni Gospod Tvorac nije bezgresan. Zasto? Pa nije dobro stvorio muskarca! Dao mu je dve glave, jednu za razmisljanje, umni rad i drugu za repreodukciju, produzetak vrste i zadovoljstvo. Gde je Gospod Tvorac pogresio? Pa u tome sto muskarcu nije dao dovoljno krvi, tako da kad jedna glava funkcionise, druga je van upotrebe!

    ОдговориИзбриши