DOBRO DOSLI

DOBRO DOŠLI Tema ovog meseca je masturbacija i sve o njoj. Saznajte sve prednosti ili mane o masturbaciji. Kada početi i koliko masturbirati. I da li je velicina penisa stvarno bitna. Koje lazi vam izgovara partner ili osoba na upoznavanju? Gay klubovi i diskoteke. Koji gay film ili knjigu preporučujem? Statistike i ankete.Spisak naj top gay filmova. Uživajte u lepo odabranim fotografijama. Pratite i drugi srodni BLOG označen ovde. http://jrotring.wix.com/dzonidzedaj ILI na http://dzonidzedaj.weebly.com/a SLIKE FRAJERA na http://www.flickr.com/photos/114201882@N04/

Vidi zanimljive tekstove na jrotring.wixsite.com/gaytekstovi

Vidi slike frajera na https://www.flickr.com/photos/114201882@N04/

Gej vesti NA na http://jrotring.wix.com/vesti

субота, 31. август 2013.

Otvoren novi klub AMNEZIJA

субота 21. септембар 2013. otvoren novi klub
Од 23:00 до 06:00
Admirala Geprata 14
Senzacionalno otvoren novi queer kluba AMNEZIJA!

Amnezija se nalazi u srcu Beograda, Ul. Admirala Geprata 14.

Klub je kompletno renoviran i smešten je u nekadašnji prostor kluba Hrabro srce. Poseduje vrhunsku klimatizaciju i odličnu ventilaciju, tako da je svim mukama oko mokrih majica i propalih lokni, napokon došao kraj! Pored najsavremenije rasvete (laseri, neon, light-show efekti, stone diode itd.), klub je opremljen odličnim ozvučenjem. Bina, šankovi za igranje, podijum, mračna soba za radoznale i VIP separei su ono što Amneziju čine jednim od najmodernijih klubova u Beogradu.

Muzika je onakva kakvu vi volite, a istu će vam u noći otvaranja puštati svima dobro poznat Stanwik.
Od 23:00 do 03:00 najveći elektro-pop, house i r'n'b hitovi, a nakon 3h nastaje prava ludnica jer Stanwik pušta najveće domaće pop i folk hitove koji će vas ostaviti bez daha i… odeće :)
Tu je i Amnezija plesna grupa koja će ceo klub podići na noge!

Za vašu sigurnost brine se policija i 8 članova privatnog klupskog obezbeđenja.
Beograd konačno dobija queer klub po svim evropskim standardima!
Garantujemo vam provod koji ne može da se zaboravi nikakvom amnezijom :)

Posetite facebook stranicu i pogledajte fotografije

• Amnezija info: 062/963-05-34
• Amnezija Facebook: https://www.facebook.com/klub.amnezija
• Amnezija Twitter: https://twitter.com/KlubAmnezija
• Ulaz: 250 rsd

уторак, 27. август 2013.

Gej kruzing Kotor

 Izvor P. N. | 26. avgust 2013. 11:52 > 20:40 (Večernje novosti)

U Kotorsku luku, kako je bilo najavljeno, uplovio je kruzer "Celebrity Sillhouete" kompanije "Atlantis" sa 2. 800 pripadnika LGBT populacije.

PODGORICA - U Kotorsku luku, kako je bilo najavljeno, uplovio je jutros kruzer "Celebrity Sillhouete" kompanije "Atlantis" sa 2. 800 pripadnika LGBT populacije, javio je Radio Kotor.

Direktor "AD Luka Kotor" Vasilije Kusovac, rekao je da su putnici ovog broda dobrodošli u taj grad, a njihov transfer na obalu realizovan je u skladu sa uobičajenom procedurom.

Kruzeri je krenuo na put od Venecije do Rima, preko Hrvatske, Grčke, Crne Gore i Korzike.

Na sajtu "Atlantisa" piše da je reč o redefinisanju iskustva krstarenja morem i i da je "gej kruz" turističko krstarenje Mediteranom namenjeno, pre svega, gostima homoseksualne orijentacije iz Evrope, Brazila, Australije.

Brod u floti renomirane kompanije "Selebrity kruzis" je pun detalja i pleni pažnju na svakom koraku.

Na poslednjem petnaestom spratu nalazi se engleski travnjak, na kojem su bungalovi u kojima se može uživati u miru, ali i otvoreni gril restoran gde gosti sa kuvarom mogu da izaberu meso i da sami sebi pripreme obrok po želji.

Kako je planirano, "Celebrity Sillhouete" će iz gradske luke isploviti danas u 18 sati.

Podgorički portal CdM navodi da mu je više čitalica javilo da se na kotorskim ulicama nalazi povećan broj policajaca.

Inače, kruzer je u Kotorsku luku došao iz Dubrovnika.

KOTOR - Uobičajeni saobraćajni kolaps koji prati dolazak velikih putničkih brodova jedino je što je u ponedeljak obeležilo uplovljenje ogromnog kruzera „Selebriti siluet“ kompanije „Atlantis“ u Kotor sa 2.456 putnika, uglavnom pripadnika LGBT populacije.

Brod, koji je pored pomenutih gostiju dovezao i 1.225 članova posade, izazvao je veliku medijsku, ali ne i pažnju domaćina. Tradicionalno tolerantni i gostoljubivi Kotorani goste su prihvatiti kao i sve druge, pa su turisti bez problema razgledali znamenitosti drevnog grada.

- Mi nismo kao Budvani. Kad nešto pravimo, pravimo na veliko - komentariše jedan prolaznik u Kotoru dolazak kruzera koji je obišao Boku na krstarenju od Venecije, Rima, preko Hrvatske, Grčke i Korzike.

- Ovo je za nas radni dan kao i svaki drugi u kotorskoj luci. Sve se odvija bez problema. Tu su i uobičajene mere obezbeđenja. Iako u poslovnom smislu ne vodimo računa o putnicima, mogu vam reći da su ispit o poštovanju razlika položili danas i Kotor i država Crna Gora - kaže za „Novosti“ direktor „Luke Kotor“, Vasilije Kusovac.

Najinteresantniji podatak čuo se iz policijskih izvora.

- Sve protiče bez problema. Zašto bi ih i bilo? Vi novinari pomalo sve naduvavate. Ima i drugih interesantnijih tema od ove - kažu u policiji u svetlu nedavnih dešavanja na prvoj gej paradi u Crnoj Gori, održanoj u Budvi, koju su pratili protesti protivnika ovakvih okupljanja.

Takođe nam je rečeno da je ovo već treća godina kako u Kotor dolaze brodovi sa gostima pripadnicima LGBT populacije. Ipak, u gradu, gotovo na svakom trgu, bilo je evidentno prisustvo policije, veće nego što je uobičajeno.

недеља, 25. август 2013.

Studija pokazuje da biseksualci postoje



Nema iznenađenja za biseksualne muškarce: studija pokazuje da oni postoje

Istraživači sa američkog univerziteta Northwestern su sproveli studiju koja ukazuje da postoje muškarci koji se identifikuju kao biseksualni, jer njih uzbuđuju i žene i drugi muškarci. Rezultati nisu iznenađenje za same biseksualce, koji su već duže tvrdili kako ne osećaju privlačnost samo prema jednom polu. Dugo godina je tema biseksualnosti zbunjivala naučnike. U jednoj često citiranoj studiji objavljenoj 2005 godine, koju su takođe sproveli istraživači sa univerziteta Northwestern, navodi se "da u vezi sa seksualnim uzbuđenjem i privlačnošću, pitanje postojanja biseksualizma treba još da se dokaže." Ovaj zaključak je razgnevio biseksualne žene i muškarce, koji su naveli kako ovaj zaključak podržava stereotip biseksualnog muškarca koji je prekriveni homoseksualac.

U novoj studiji, koja je objavljena u časopisu Biological Psychology, istraživači su se oslanjali na strože kriterijume pri selekciji ispitanika. Kako bi povećali šansu da pronađu muškarce koje uzbuđuju i žene i muškarci, istraživači su tražili svoje ispitanike na internet sajtovima koji su namenjeni biseksualcima. Takođe su birali ispitanike među muškarcima koji su imali najmanje dva seksualna iskustva sa osobom istog pola i bili u barem jednoj vezi dužoj od tri meseca sa osobom istog pola.

U studiji iz 2005. godine su ispitanici birani na osnovu oglasa u alternativnim i gej orijentisanim časopisima. Na osnovu odgovora na standrardni upitnik, bilo je odlučeno da li se radi o heteroseksualcu, biseksualcu ili homoseksualcu.

U obe studije su muškarci gledali snimke istopolnih intimnih trenutaka između žena i muškaraca, dok su genitalni senzori monitorisali njihov erektilni odgovor. Dok su u prvoj studiji rezultati uazali da su biseksualci slični homoseksualcima po svojoj reakciji, nova studija ukazuje da biseksualni muškarci podjednako reaguju i na muške i ženske snimke, dok gej i strejt muškarci tako ne reaguju.


U obe studije je primećeno da biseksualce privlače oba pola, uprkos njihovoj genitalnoj reakciji. "Neko ko je biseksualan može da kaže: ‘Da, pametnjakovići!' izjavio je Allen Rosenthal, vodeći istraživač u ovoj studiji i doktorant iz psihologije na Northwestern univerzitetu. "Naša nova studija će pružiti podršku mnogim biseksualnim muškarcima koji su bili upoznati sa rezultatima prethodne studije i smatrali su da ih nauka ne razume."

Studija univerziteta Northwestern je drugo istraživanje objavljeno ove godine koje ukazuje na prepoznatljiv model seksualnog uzbuđenja kod biseksualnih muškaraca. U martu je istraživanje koje je objavljeno u Archives of Sexual Behavior dalo rezultate na drugačiji pristup istoj temi. Istraživaci sa Northwestern-a su ispitanicima prikazivali erotske snimke dvojice muškaraca ili dve žene, i nadgledali su genitalije kao i subjektivne znake uzbuđenja kod ispitanika. Takođe su im prikazivali i snimke u kojima je muškarac imao seksualni odnos sa ženom i drugim muškarcem, pod pretpostavkom da će ovakva situacija biti privlačna biseksualnim muškarcima.

Istraživač Jerome Cerny, profesor psihologije u penziji na Indiana Stateuniverzitetu, i Erick Janssen, viši naučni saradnik na institutu Kinsey su pronašli da će biseksualni muškarci za razliku od gej i strejt muškaraca da dožive češće i genitalno i subjektivno uzbuđenje gledajući ovakve snimke.

Dr. Lisa Diamond, profesor psihologije sa univerziteta Utah i stručnjak za seksualnu orijentaciju je rekla da ove dve nove studije zajedno predstavljaju značajan korak ka definisanju specificnih modela uzbuđenja kod biseksualnih muškaraca. "Intervjuisala sam mnogo osoba na temu koliko je obeshrabrujuće kada članovi njihovih porodica misle da su oni zbunjeni ili da samo prolaze kroz fazu ili odbijaju istinu. Ovi novi rezultati, koji su dobijeni putem različitih medota i stimulusa, daju naučno pokriće da kažemo da nešto zaista postoji" dodala je Diamond.

Nove studije su imale relativno mali broj ispitanika, na osnovu čega je teško generalizovati saznanja, naročito uzimajući u obzir da biseksualni muškarci mogu da osećaju različit nivo seksualne, emotivne ili romantične privlačnosti prema partnerima oba pola. Takođe činjenica je da ove studije nisu otkrile ništa o modelima seksualnog uzbuđenja kod biseksualnih žena. U studiji koja je sprovedena na univerzitetu Northwestern učestvovalo je 100 muških ispitanika, koji su bili podeljeni na biseksualce, homo i heteroseksualce. Studija iz Archives of Sexual Behavior uključivala je 59 muških ispitanika, među njima je 13 bilo biseksualno.

Sredstva za studiju na Northwestern-u je obezbedio American Institute of Bisexuality, organizacija koja promoviše istraživanje i edukaciju po pitanju biseksualnosti. Ipak postoje različite reakcije na objavljene rezultate istraživanja. Jim Larsen (53), predsednik Bisexual Organizing Project, interesne grupe sa sedištem u Minnesoti, je rekao da bi ova istraživanja mogla da pomognu biseksualcima koji i dalje imaju poteškoća da prihvate sebe. "Dobro je što je rezultat pokazao da biseksualizam postoji. Isto tako, rezultat je ukazao na ono što mi, bi-zajednica, već znamo. Uvredljivo je. Na žalost još postoje oni koji sumnjaju kada im druga osoba kaže: "Ovo sam ja, i ja sam takav."

Ellyn Ruthstrom, predsednica Bisexual Resource Center u Bostonu je takođe iskazala svoje nezadovoljstvo. "Ovo na žalost svodi seksualnost i vezu sa drugom osobom na čistu seksualnu stimulaciju. Istraživači žele da uguraju biseksualnu privlačnost u jednu malu fioku, Mi moramo da budemo identični, privučeni i ženama i muškarcima i onda smo biseksualni. To je obična glupost. Ono što ja volim jeste da ljudi iskazuju svoju biseksualnost na mnogo različitih načina."

Uprkos diskretnoj pohvali koju je uputila novom istraživanju, dr Diamond je takođe primetila da vrsta seksualnog uzbuđenja koja je testirana u ovim studijama jeste samo jedan element seksualne orijentacije i identiteta i sama interpretacija rezultata o seksualnom uzbudjenju je kompleksna, zato što monitorisanje genitalne rekacije na erotsku sliku u laboratorijskim uslovima ne može da kopira pravu ljudsku interakciju. "Seksualna uzbuđenost je veoma složena stvar. Ona je u svakodnevnom životu često neuredna i uslovljena raznim elementima" dodala je dr Diamond.

preuzeto sa 

Rod Daily & Brody Wilder | Free Porn Sex Videos - Mobile Sex Videos - Wetmaker.com - Free Mobile Porn Hub - Your Home of Porn XXX