DOBRO DOSLI

DOBRO DOŠLI Tema ovog meseca je masturbacija i sve o njoj. Saznajte sve prednosti ili mane o masturbaciji. Kada početi i koliko masturbirati. I da li je velicina penisa stvarno bitna. Koje lazi vam izgovara partner ili osoba na upoznavanju? Gay klubovi i diskoteke. Koji gay film ili knjigu preporučujem? Statistike i ankete.Spisak naj top gay filmova. Uživajte u lepo odabranim fotografijama. Pratite i drugi srodni BLOG označen ovde. http://jrotring.wix.com/dzonidzedaj ILI na http://dzonidzedaj.weebly.com/a SLIKE FRAJERA na http://www.flickr.com/photos/114201882@N04/

Vidi zanimljive tekstove na jrotring.wixsite.com/gaytekstovi

Vidi slike frajera na https://www.flickr.com/photos/114201882@N04/

Gej vesti NA na http://jrotring.wix.com/vesti

уторак, 27. август 2013.

Gej kruzing Kotor

 Izvor P. N. | 26. avgust 2013. 11:52 > 20:40 (Večernje novosti)

U Kotorsku luku, kako je bilo najavljeno, uplovio je kruzer "Celebrity Sillhouete" kompanije "Atlantis" sa 2. 800 pripadnika LGBT populacije.

PODGORICA - U Kotorsku luku, kako je bilo najavljeno, uplovio je jutros kruzer "Celebrity Sillhouete" kompanije "Atlantis" sa 2. 800 pripadnika LGBT populacije, javio je Radio Kotor.

Direktor "AD Luka Kotor" Vasilije Kusovac, rekao je da su putnici ovog broda dobrodošli u taj grad, a njihov transfer na obalu realizovan je u skladu sa uobičajenom procedurom.

Kruzeri je krenuo na put od Venecije do Rima, preko Hrvatske, Grčke, Crne Gore i Korzike.

Na sajtu "Atlantisa" piše da je reč o redefinisanju iskustva krstarenja morem i i da je "gej kruz" turističko krstarenje Mediteranom namenjeno, pre svega, gostima homoseksualne orijentacije iz Evrope, Brazila, Australije.

Brod u floti renomirane kompanije "Selebrity kruzis" je pun detalja i pleni pažnju na svakom koraku.

Na poslednjem petnaestom spratu nalazi se engleski travnjak, na kojem su bungalovi u kojima se može uživati u miru, ali i otvoreni gril restoran gde gosti sa kuvarom mogu da izaberu meso i da sami sebi pripreme obrok po želji.

Kako je planirano, "Celebrity Sillhouete" će iz gradske luke isploviti danas u 18 sati.

Podgorički portal CdM navodi da mu je više čitalica javilo da se na kotorskim ulicama nalazi povećan broj policajaca.

Inače, kruzer je u Kotorsku luku došao iz Dubrovnika.

KOTOR - Uobičajeni saobraćajni kolaps koji prati dolazak velikih putničkih brodova jedino je što je u ponedeljak obeležilo uplovljenje ogromnog kruzera „Selebriti siluet“ kompanije „Atlantis“ u Kotor sa 2.456 putnika, uglavnom pripadnika LGBT populacije.

Brod, koji je pored pomenutih gostiju dovezao i 1.225 članova posade, izazvao je veliku medijsku, ali ne i pažnju domaćina. Tradicionalno tolerantni i gostoljubivi Kotorani goste su prihvatiti kao i sve druge, pa su turisti bez problema razgledali znamenitosti drevnog grada.

- Mi nismo kao Budvani. Kad nešto pravimo, pravimo na veliko - komentariše jedan prolaznik u Kotoru dolazak kruzera koji je obišao Boku na krstarenju od Venecije, Rima, preko Hrvatske, Grčke i Korzike.

- Ovo je za nas radni dan kao i svaki drugi u kotorskoj luci. Sve se odvija bez problema. Tu su i uobičajene mere obezbeđenja. Iako u poslovnom smislu ne vodimo računa o putnicima, mogu vam reći da su ispit o poštovanju razlika položili danas i Kotor i država Crna Gora - kaže za „Novosti“ direktor „Luke Kotor“, Vasilije Kusovac.

Najinteresantniji podatak čuo se iz policijskih izvora.

- Sve protiče bez problema. Zašto bi ih i bilo? Vi novinari pomalo sve naduvavate. Ima i drugih interesantnijih tema od ove - kažu u policiji u svetlu nedavnih dešavanja na prvoj gej paradi u Crnoj Gori, održanoj u Budvi, koju su pratili protesti protivnika ovakvih okupljanja.

Takođe nam je rečeno da je ovo već treća godina kako u Kotor dolaze brodovi sa gostima pripadnicima LGBT populacije. Ipak, u gradu, gotovo na svakom trgu, bilo je evidentno prisustvo policije, veće nego što je uobičajeno.

Нема коментара:

Постави коментар