DOBRO DOSLI

DOBRO DOŠLI Tema ovog meseca je masturbacija i sve o njoj. Saznajte sve prednosti ili mane o masturbaciji. Kada početi i koliko masturbirati. I da li je velicina penisa stvarno bitna. Koje lazi vam izgovara partner ili osoba na upoznavanju? Gay klubovi i diskoteke. Koji gay film ili knjigu preporučujem? Statistike i ankete.Spisak naj top gay filmova. Uživajte u lepo odabranim fotografijama. Pratite i drugi srodni BLOG označen ovde. http://jrotring.wix.com/dzonidzedaj ILI na http://dzonidzedaj.weebly.com/a SLIKE FRAJERA na http://www.flickr.com/photos/114201882@N04/

Vidi zanimljive tekstove na jrotring.wixsite.com/gaytekstovi

Vidi slike frajera na https://www.flickr.com/photos/114201882@N04/

Gej vesti NA na http://jrotring.wix.com/vesti

среда, 15. јануар 2014.

Emocionalna prevara


Emocionalna prevara



Specijalista za seksualne odnose Trejsi Kosk tvrdi da su društvene mreže poput Fejsbuka i Tvitera krivci za emocionalne prevare. Ubeđeni ste i uvereni u svoju odanost partneru, ponosni ste na svoje moralne vrednosti jer ga niste prevarili fizički,a šta je sa emocijama i emocionalnom prevarom.
Naime, uvek je postojalo svima jasno pravilo i definicija prevare. Neprihvatljivo je fizičko dodirivanje, ljubljenje ili bilo kakav fizički seksualni kontakt s drugom osobom ako si u vezi ili braku, i to je prilično jasno. Nevera jednako je seks.
Ali, prevara u modernom vremenu dobila je jednu novu dimenziju, a sve zahvaljujući društvenim mrežama. Emocionalno neverstvo – duboka, strastvena povezanost dve osoba koje čak nisu ni svesne da su prešle granice postaje jedna velika pretnja braku i vezama. Mogućnosti prevare, za razliku od ranijih godina, daleko su veće, zbog užurbanog ritma života, manjka vremena i ekspanzije društvenih mreža i prijatelja koje imamo na njima.
Naizgled bezopasan flert na Fejsbuku i Tviteru može da se pretvori u nešto više jer se ponekad čini da se prijatelji na internetu više zanimaju za nas od samog partnera. Intenzivna ali neopipljiva, erotična a nekonzumirana emocionalna veza opasna je i izaziva zavisnost. Kako biste videli jeste li emocionalno neverni, odgovorite na ova pitanja. Ako na nekoliko od ponuđenih pitanja odgovorite potvrdno, znajte da plivate u opasnim vodama.
Pričate li sa „posebnim prijateljem“ negativno o svom partneru? Da li se predstavljate kao slobodna osoba? Da li imate seksualne maštarije o „prijatelju“ sa društvene mreže? Imati malo fantazije i nije tako loše, ali maštati o nekom nedostupnom može biti opasno jer ćete tu osobu želeti sve više i više.
Imate li tajne? Tajne imejl adrese, lozinke. Zaključavate li i sakrivate svoj telefon i brišete određene poruke? U čvrstoj, iskrenoj vezi nikakva komunikacija s trećim osobama ne bi trebalo da je tajna.
Da li delite intimne detalje svog života s osobom o kojoj maštate? Druga je stvar fa popričate o svojim problemima i analizirate vezu s prijateljem istog spola, ali kada to radite s nekim ko vas privlači, upustili ste se u opasnu zonu.
Da li lažete partnera o osobama sa kojima se viđate? Pitanje koje će vam pokazati da li grešite i da li ste skrenuli s puta je sledeće – da li bi se moj partner uznemirio da me vidi na kafi s ovom osobom? Ako je odgovor potvrdan, zapitajte se iskreno šta radite.
Izvor: vesti-online.com


Нема коментара:

Постави коментар