DOBRO DOSLI

DOBRO DOŠLI Tema ovog meseca je masturbacija i sve o njoj. Saznajte sve prednosti ili mane o masturbaciji. Kada početi i koliko masturbirati. I da li je velicina penisa stvarno bitna. Koje lazi vam izgovara partner ili osoba na upoznavanju? Gay klubovi i diskoteke. Koji gay film ili knjigu preporučujem? Statistike i ankete.Spisak naj top gay filmova. Uživajte u lepo odabranim fotografijama. Pratite i drugi srodni BLOG označen ovde. http://jrotring.wix.com/dzonidzedaj ILI na http://dzonidzedaj.weebly.com/a SLIKE FRAJERA na http://www.flickr.com/photos/114201882@N04/

Vidi zanimljive tekstove na jrotring.wixsite.com/gaytekstovi

Vidi slike frajera na https://www.flickr.com/photos/114201882@N04/

Gej vesti NA na http://jrotring.wix.com/vesti

среда, 15. јануар 2014.

Najlepši muskarac na svetu


Najlepši muškarac na svetu student iz Sarajeva





Tarik Kaljanac (20) na izboru u Venecueli proglašen je za najlepšeg muškarca na svetu.

On je na takmičenju „Mister Universe Model 2010″ osvojio titulu najlepšeg, kao i priznanje za najbolje telo.
Student ekonomije iz Sarajeva je nedeljniku „Azra“ rekao da je takmičenje bilo nezaboravno, ali da nije bilo lako otići u Venecuelu.
„Morao sam da prodam automobil kako bih imao novca za put, i da budem ceo svoj tim – stilista, menadžer, trener, model, ali nije mi žao“, rekao je on.
„Pravi muškarac mora da ima ‘ono nešto’, energiju koja omamljuje devojke. Mora i da pokazuje poštovanje i pažnju, i da se ne stidi da pokaže ljubav“, rekao је Tarik i dodao da mnogo značaja pridaje fizičkom izgleda, i da pazi šta oblači.

Korisnici su tražili:

  • najlepsi muskarci na svetu
  • najlepsi decko na svetu
  • najlepsi muskarci
  • najlepsi momci srbije
  • najlepsi muskarci sveta
Izvor: vesti-online.com


Нема коментара:

Постави коментар