DOBRO DOSLI

DOBRO DOŠLI Tema ovog meseca je masturbacija i sve o njoj. Saznajte sve prednosti ili mane o masturbaciji. Kada početi i koliko masturbirati. I da li je velicina penisa stvarno bitna. Koje lazi vam izgovara partner ili osoba na upoznavanju? Gay klubovi i diskoteke. Koji gay film ili knjigu preporučujem? Statistike i ankete.Spisak naj top gay filmova. Uživajte u lepo odabranim fotografijama. Pratite i drugi srodni BLOG označen ovde. http://jrotring.wix.com/dzonidzedaj ILI na http://dzonidzedaj.weebly.com/a SLIKE FRAJERA na http://www.flickr.com/photos/114201882@N04/

Vidi zanimljive tekstove na jrotring.wixsite.com/gaytekstovi

Vidi slike frajera na https://www.flickr.com/photos/114201882@N04/

Gej vesti NA na http://jrotring.wix.com/vesti

недеља, 28. октобар 2012.

Pokusao pa odustao


Dobio sam bio mail tog dana od 

From:
"Gej Strejt Alijansa - INTER" <gsa@gsa.org.rs>
To:
"Gej Strejt Alijansa - INTER" <gsa@gsa.org.rs>
Dragi / Draga,
Nakon uspešno održane beogradske Parade ponosa 2010, želimo najpre da Ti zahvalimo  na doprinosu koji si dao/dala tom jako važnom događaju za LGBT populaciju ali i društvo u celini. Mi u GSA smo jako ponosni na činjenicu da je naša organizacija uspela da iznese ceo proces i da organizuje ovaj veliki i značajan događaj. 
Kao što smo govorili tokom cele kampanje mislimo da Parada ponosa nije sama po sebi cilj, već sredstvo kojim se povećala vidljivost brojnih nerešenih pitanja o statusu LGBT osoba i verujemo da nam veliki izazovi tek predstoje.
Zato želimo da se i ti uključiš i pomogneš nam da definišemo program rada Gej strejt alijanse za 2011. godinu.
Pored sistemskih aktivnosti GSA (godišnji Izveštaj o stanju ljudskih prava LGBT osoba, istraživanja, Pravna služba, lobing...) želimo da kreiramo dodatne održive programe u koje će biti uključen što veći broj naših članova i članica. Odličan primer za to je projekat ogranka GSA u Novom Sadu „Sing equality – bring equality“ koji su oni osmislili i koji je odobren od strane „Youth in Action“ programa Evropske Komisije. Projekat će početi u decembru 2010. godine, a mi smo zbog toga jako ponosni na naše članove i članice u Novom Sadu i još jednom im čestitamo na ovom uspehu.
Pozivamo Te da nam dostaviš svoje predloge i ideje za projekte i aktivnosti kojom bi želeo/želela da se baviš u okviru GSA tokom 2011. ili sve ono što misliš da bi GSA trebala da radi.
Molimo te da predlozi koje nam budeš dostavio/la budu što više razrađeni i da sadrže ciljeve i pregled svih aktivnosti kojima se ti ciljevi postižu ili da budu u formi potpuno osmišljenih i napisanih projekata (ukoliko imaš iskustva u pisanju projekata).
Svoje predloge nam možeš dostaviti e-mailom na adresu: gsa@gsa.org.rs . Za sva pitanja i nedoumice obavezno piši na isti e-mail ili zovi na telefon 062 892 96 99 (Nevena).
Rok za slanje razrađenih projektnih ideja ili projekata je 25. novembar 2010. godine, a nakon toga će komisija, čiji će sastav odrediti Upravni odbor GSA, kontaktirati autore i autorke svih prispelih razrađenih ideja i/ili projekata i izabrati one koji su narealniji i u skladu su sa strategijom GSA.
Želimo Ti dobru koncentraciju i uspešan rad! :)
Tvoja Gej strejt alijansa

i odmah sam bio napisao

ОДГОВОР:

Најзад  добар предлог.
Наиме мастао сам јако дуго о организовању нечега а да то не буде Парада.
Посто сам иначе мишљења да није проблем у држави према ставу о геј популацији већ да је проблем у самим геј момцима и девојкама и њиховима ставовима и понашањима у свом геј окружењу.
Какве су све околности задесиле популацију?
-       -    Избегање или непознавање термина геј веза
-          - Преваре и лажи унутар веза, честе сексуалне авантуре са више партнера за кратко време
-        -   Новчано искоришћавање партнера па и крађа док је партнер ван стана
-        -   Лажна љубав или љубав преко порука
-        -   Непоседовање стана и везивање за то као јединог проблема
-        -   Функционисање само по геј клубу у припутом стању када сви раде свашта а после тога се враћају дечку као да се ништа није десило, док је овај сам остао кући
-      -     Одржавање у животу две везе одједном тако да један партнер не зна за оног другог
-      -     Давање лазне наде за почетак везе а онда после првог секса разлаз

Предлог:
У току 2011.године организовати не више од два семинара или информативног састајања односно геј трибине геј популације на затвореном простору. Рецимо Дом синдиката. Са организованом куповином карата које могу бити и симболичног износа.
Организовање рецимо марта и месеца новамбра 2011.године.
На трибини присуствује само геј популација која би износила све своје проблеме у функционисању и животу. Навођење неких познатих примера и случаја која су задесила неке појединце и указивање на такве проблеме.

I odustao sam od svega.


Нема коментара:

Постави коментар