DOBRO DOSLI

DOBRO DOŠLI Tema ovog meseca je masturbacija i sve o njoj. Saznajte sve prednosti ili mane o masturbaciji. Kada početi i koliko masturbirati. I da li je velicina penisa stvarno bitna. Koje lazi vam izgovara partner ili osoba na upoznavanju? Gay klubovi i diskoteke. Koji gay film ili knjigu preporučujem? Statistike i ankete.Spisak naj top gay filmova. Uživajte u lepo odabranim fotografijama. Pratite i drugi srodni BLOG označen ovde. http://jrotring.wix.com/dzonidzedaj ILI na http://dzonidzedaj.weebly.com/a SLIKE FRAJERA na http://www.flickr.com/photos/114201882@N04/

Vidi zanimljive tekstove na jrotring.wixsite.com/gaytekstovi

Vidi slike frajera na https://www.flickr.com/photos/114201882@N04/

Gej vesti NA na http://jrotring.wix.com/vesti

недеља, 28. октобар 2012.

Seks na brzaka


Seks na brzaka

8 najboljih mesta za seks na brzinu



Tajming je najvažniji ako ti i tvoja devojka želite da se izvučete iz gužve i posegnete za malo strasti na brzinu.

Zašto da ubijete ushićenje odlaskom na neko sigurno mesto, kad možete to uraditi i na mestu gde ste? Ako uspete da ostanete diskretni ovo bi moglo da bude mnogo zabavnije i uzbudljivije nego što mislite!

U liftu

S obzirom na to da je kratko vreme dok lift otputuje sa sprata na sprat čak i za one najbrže, najbolje bi bilo da zaglavite na nekoliko minuta. Pazite da ne pokrenete istovremeno i alarm!

Idealna poza: neka ona nasloni svoje ruke o zid lifta, tvoje je da joj raširiš butine i pobrineš se za nekoliko minuta strasti!

Vodi računa da ne izađete na prizemlju, gde je uvek najfrekventnije.

U bioskopu

Možda misliš da je ovo stara vest i da su to svi već radili, ali nemoj zaboraviti, da ovo nije sjajno iskustvo, ne bi ni postalo takav stereotip! Bioskop je idealan za oralni seks, jer sem ako niste jedini u sali, nema šanse da ne budete uhvaćeni tokom pravog seksa.

Iza kluba ili restorana

Ako si usred izlaska sa zgodnom i privlačnom devojkom i sve što pričate te uzbuđuje i ne možeš da se suzdržiš, a ona očigledno želi isto što i ti predloži joj na neki seksi način seks na brzaka. Ako pristane, nađi najmračniji deo kluba ili neko mesto iza kluba ili restorana u koji ste izašli. Kupatilo bi moglo da posluži odlično u te svrhe.

Naravno da postoji šansa da ljudi vide, ali ako ste dovoljno snalažljivi i brzi, ovo može da bude super stvar!

Hodnik

Ako ti i tvoja devojka imate samo malo vremena da provedete zajedno , možete to uraditi i na stepeništu u zgradi gde se nalazite. Ovde bi misionarska poza mogla da bude sasvim zadovoljavajuća!

Auto

Da, nije najoriginalnija ideja za seks na brzinu. Vodi računa samo gde ćeš parkirati auto da se ne desi da te milicija privede!

Uličica

Ako ste oboje raspoloženi za ovako nešto posle romantične večere, prošetajte po okolini i pogledajte da li ima malih uličica. Za ovu situaciju je idealno da ona nosi suknju, a ti da budeš brz!

Kancelarija

Bilo da se radi o koleginici s kojom flertuješ ili o tvojoj devojci koja je došla na tvoje radno mesto da te iznenadi, ovo je jedna od onih stvari zbog koje ćeš posle dugo misliti da je život lep. Ako imaš tu privilegiju da imaš svoju kancelariju – uradi to!

Garderoba

Koliko puta je tvoja devojka izgledala seksi dok je isprobavala stvari u nekoj garderobi u butiku? Zašto ne bi učinio nešto da šoping bude zabavan i tebi. Dovoljno je samo da se uvučeš u njenu garderobu dok isprobava nešto, pogotovo ako je to haljinica ili nešto slično!

Šumica ili park

Najčešće ispirativno mesto za seks.

Нема коментара:

Постави коментар