DOBRO DOSLI

DOBRO DOŠLI Tema ovog meseca je masturbacija i sve o njoj. Saznajte sve prednosti ili mane o masturbaciji. Kada početi i koliko masturbirati. I da li je velicina penisa stvarno bitna. Koje lazi vam izgovara partner ili osoba na upoznavanju? Gay klubovi i diskoteke. Koji gay film ili knjigu preporučujem? Statistike i ankete.Spisak naj top gay filmova. Uživajte u lepo odabranim fotografijama. Pratite i drugi srodni BLOG označen ovde. http://jrotring.wix.com/dzonidzedaj ILI na http://dzonidzedaj.weebly.com/a SLIKE FRAJERA na http://www.flickr.com/photos/114201882@N04/

Vidi zanimljive tekstove na jrotring.wixsite.com/gaytekstovi

Vidi slike frajera na https://www.flickr.com/photos/114201882@N04/

Gej vesti NA na http://jrotring.wix.com/vesti

недеља, 28. октобар 2012.

Mislite da znate sve o sexu? I kako osvijiti bivseg


Mislite da znate sve o seksu? Proverite!
Evo nesto kratko o sexu


Naišli smo na interesantan članak na internetu koji otkriva neke nove zabavne činjenice o seksu. Neki od podataka se odnose na Sjedinjene Američke Države, gde su i vršena ova istraživanja, ali nama je svakako bilo interesantno - saznajte i vi!
 Otkrivamo: koja je prosečna veličina muškog polnog organa? Gde se mogu nabaviti seksualna pomagala? Odgovore na ova i druga pitanja pronaći ćete u dole navedenim činjenicama.
 Evo nekih interesantnih podataka koji će Vas možda zapanjiti ili Vam samo dati inspiraciju da se pokažete u društvu.
 Da li ste znali?
 1. Kako se navodi u Muzeju seksa, vibrator se u 19. veku koristio u medicinske svrhe kako bi suzbio „histeriju“ kod žena. Žene su nakon ovog „medicinkog“ orgazma bivale mnogo manje napete…
 2. Sperma sadrži cink i kalcijum za koje se potvrđeno zna da sprečavaju karijes.
 3. Kultni „zeka“ je seksualno pomagalo poznato po dve stvari: sjajnim izazivačem orgazma i smajlijem nacrtanim na vrhu. Saznali smo da je smajli stavljen na vrh ove 'alatke' zbog japanskog tržišta, jer u njihovoj vrlo konzervativnoj sredini kada neko ugleda ovo pomagalo falusnog oblika uglavnom se namršti. Smajli je, dakle, tu da popravi raspoloženje :) .
 4. Prosečna veličina penisa u erekciji je oko 15 cm, a prosečna dužina kada nije u erekciji je oko 7 cm.
 5. Iako ovo nije ni zabavno ni smešno, činjenica je da je homoseksualnost u Americi do 1973. godine tretirana kao bolest.
 6. Američka vlada je tokom Drugog svetskog rata imala parolu „Stavite Na pre nego što stavite U“ je su se mnogi vojnici vraćali sa ratišta oboleli od polnih bolesti, na čije je lečenje potrošeno mnogo novca iz državnog budžeta, te je vlada još tada propagurala seks sa zaštitom.
 7. Tokom 30 minuta aktivnog seksualnog odnosa potrošite oko 200 kalorija.
 8. Mnogi smatraju da su burleskni kostimi vrlo seksi (znate ono ženski korseti sa suknjicom okolo, mrežaste čarape, šešir…), međutim ovo je u 15. veku bila uobičajena garderoba prostitutki i to iz razlogom da sakriju polne bolesti koje nose – razmislite o ovome!

 9. U Hong Kongu se prljuba teško prašta. Zakonom je dozvoljeno ženama da, ako uhvate svog muža u prevari, ga ubiju, ali to im je dozvoljeno da učine samo svojim golim rukama.
 10. Postoje države u SAD-u u kojima je zabranjena prodaja seksualnih igračkica!.

Kako da osvojite bivšeg ponovo?
Zavedite ga još jednom...


Ako ste shvatili da Vam je gospodin Pravi izmakao i udaljio se, ne očajavajte. Uvek postoji način! Nemojte stajati usred života i tumarati, uzmite stvar u svoje ruke i osvojite ga ponovo. Pratite savete koji slede i možda ćete ipak uspeti da dobijete priliku za još jedan novi početak.
 Korak 1.
 Promenite „mamac“ . On verovatno zna za većinu Vašeg tajnog oružja, vreme je da se pojavite sa nečim potpuno novim. Možda su suze i radile neko vreme, bes verovatno nije nikada, sada je vreme da posgnete za nečim što on još nikada nije video. Sada je vreme da naizgled uklonite svoje prisustvo iz njegovog vidokruga. Ne zovite ga, izbegavajte mesta gde je on, ne šaljite mu poruke. Ovo će ga zasigurno naterati da se zapita šta se sa Vama događa.
 Korak 2.
 Nađite još bolji „mamac“, nikada nije loše da nešto promenite. Svako može da poboljša neke svoje osobine. Najvažnije je da se unapredite u nečemu zbog sebe same i to u onoj stvari za koju znate da on voli. Sigurno ne želite da unapredite ono što ga izluđuje kod Vas. Nadogradnja u vidu neke vrste edukacije, savetovanje sa stručnim licima ili bilo koje unapređenje Vašeg karaktera će ga mnogo više zainteresovati i privući.
 Korak 3.
 Pustite ga da sam traži ono što ste mu bacili kao „mamac“. Kada budete spremni da ga ponovo osvojite, ne idite odmah kod njega, neka on Vas potraži i neka ON načini prvi korak. Stvar će biti mnogo efikasnija ako on prvi priđe Vama, a Vaše je samo da sedite i dočekate ono najlepše. Ako uspete da izmamite iz njega da načini prvi korak to je jedan od najboljih načina da ponovo osvojite svog bivšeg.
Ne zaboravite, najvažnije je da radite na sebi zbog sebe i da se unapredite u onoj sferi u koju zaista verujete. Samo napred, svaki problem ima rešenje!

Нема коментара:

Постави коментар